hurriyet

9 Şubat 2013 Cumartesi

DR: OETKER SEVGİLİLER GÜNÜ ETKİNLİĞİ

DR.OETKER SEVGİLİLER GÜNÜ ETKİNLİĞİ


           2 Şubat cumartesi günü uzun yıllardır mutfağımda bana yardım eden ; yaptığım tüm ikramlarımdan yüzümün akıyla çıkmamı sağlayan eski bir dostun DR.OETKER torbalı tesislerindeki mutfağına İzmirli yemek blog yazarları olarak davet edildik.Bu davet beni çok mutlu etmişti
Sevgililer günü etkinliğine katılmak üzere, DR.OETKER'e ait bir araçla torbalıdaki tesine yol aldık.Tesise vardığımızda Dr.Oetker in güler yüzlü halkla ilişkiler yöneticileri ve ekibi tarafından karşılandık.
         Ekibin bizler için hazırladığı DR.OETKER'in yeni ürünü olan sade ve kakolu wolke keki ve peynirli poğaçası ile çaylarımızı içtik daha sonra deneme mutfağına girdik. Karşımıza deneyimli ve tam anlamıyla profesyonel bir ekip vardı. Her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş ve hazırlanmıştı.
          Sevgililer gününe yaraşır "Eros aşk pastası" ve "cevizli muffin" yapacaktık.İlk olarak "Eros aşk pastasını" yaptık . DR.OETKER'in pandispanya ununu , dolgu kremasını , vanilyalı pasta kremasını , sıvı aromasını kullanarak kalp şeklindeki pandispanyalarımızı ekibin bize gösterdiği püf noktaları ile beraber hazırladık .Pastalarımızı DR.OETKER kalp li ve harfli çikolatalarla süsleyip Erosumuzu yerleştirdik.
          Bu arada pandispanya kekimiz pişerken DR.OETKER'in tarihçesini anlatan kısa bir film izledik .
          Öğle molasında bizlere ayran ile birlikte ikram edilen yeni bir ürün olan DR.OETKER'in special pizza gerçekten çok lezzetliydi .Sanki evde kendi yaptığım pizzalara benziyordu. Kahvelerimizi de içtikten sonra tekrar mutfağa döndük.
          Şimdi sıra cevizli muffinleri hazırlamaya gelmişti . DR.OETKER sade kek karışımını kullanarak çok lezzetli muffinler hazırlayıp süsledik . Ayrıca bu sade keklerin ister tuzlu ister tatlı olarak kullanılabileceğini de öğrenmiş olduk.Pasta ve muffinlerimizi ekip ile paketleyip DR.OETKER'in halkla ilişkiler yöneticisinden adlarımıza düzenlenmiş sertifikalarımızı aldık . Ayrıca bizlere DR.OETKER'in yeni ürünlerinden oluşan bir paket ve mutfağımda mutluyum kitabı hediye edildi .
         Bu güzel sevgililer günü etkinliğinde bize ev sahipliği yapan ve bizi çok güzel bir şekilde ağırlayan  DR.OETKER'e ve tüm ekibine , benimle birlikte bu etkinliğe katılan izmir yemek blog yazarı arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.
                                                                                                                       DİLEK ARIKAN
 








                                                                                                                      

5 yorum:

  1. Dr. Oetker gerçekten eski bir dost ve dostluğunu başarıyla devam ettiren. Sizi tanıdığıma çok mutlu oldum. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Ellerine sağlık canım.. Sevgiler..

    YanıtlaSil
  3. Çok teşekkür ederim.Bende sizin gibi güzel insanlarla tanıştığım için çok mutluyum...

    YanıtlaSil
  4. Ne güzel bir gündü!Tekrar tekrar okunca anlıyorum.Yeni arkadaşlarla da tanışmak ok güzeldi.Başka etkinliklerde görüşmek üzere
    Sevgilerimle
    Şeniz

    YanıtlaSil
  5. Şenizcim aynı duyguları paylaşıyoruz.Çok teşekkürler...

    YanıtlaSil

Sayfalar