hurriyet

17 Ocak 2013 Perşembe

Ağlayan Pasta

AĞLAYAN PASTA

 
 
 
 
 
 
 
Kekin Tarifi: 4 Yumurta - 4 Kahve fincanı toz şeker - 4 Kahve fincanı un -1 Paket hamur kabartma tozu - 2 Yemek kaşığı kakao  Kek piştikten sonra sıcak iken üzerine 1,5 su bardağı soğuk süt dökülecek 
 
Üzerine :2 Paket toz krem şanti  2 su bardağı süt ile hazırlanıp sürülecek 
 
Sosu : 1 çay bardağı süt - 1 çay bardağı toz şeker - 3 yemek kaşığı kakao - 1/2 çay bardağı su - 1 tatlı kaşığı mısır nişastası Muhallebi gibi pişirilip krem şantinin üzerine kaşık kaşık dökülüp üzerine şekil verilecek.Afiyet olsun...

3 yorum:

  1. elıne sağlık lezzetlı duruyor

    YanıtlaSil
  2. merhaba.cok guzel gozukuyor elınıze saglık.uzerındekı sekılı nasıl verıyoruz oglumun kres arkadasları ıcın yapmayı dusunuyorum acıl cvp verırsenız sevınırım :)

    YanıtlaSil

Sayfalar