Açılış kokteylindeki nefis ikramlardan sonra kursiyerler için özenle ve titizlikle hazırlanmış uygulama atölyesine geçtik.
Tepekule Catering 'in usta şefleri Binali Yılmaz ve Abdullah Yavuz eşliğinde ;
Etli Kirde
Haşlama Ege Otları
Pastırmalı Mücver
Sütlü Kadayıf
pişirdik .
Pişirdiğimiz yemekleri afiyetle yedek ve katılım belgelerimizi Sevgili Derya İzgiş'ten aldık .Bu güzel kurs için , Şef Binali Yılmaz ve Abdullah Yavuza , Sevgili Derya İzgiş'e çok teşekkür ederim.
Usta şeflerden yeni tarifler öğrenmek,hep birlikte yemekler yapıp,yemek güzeldi :) Yeni etkinliklerde birlikte olmak umuduyla,sevgiler.
YanıtlaSilÇok keyifli ve öğretici bi etkinlikti
YanıtlaSilÇok güzel bir etkinlikti .Nicelerinde buluşmak uzere.
YanıtlaSil