hurriyet

6 Nisan 2014 Pazar

Tepekule Catering & Maksan Yemek Okulu Açılışı Ve Workshop Etkinliği

31 Mart 2014 Tarihinde Tepekule Catering & Maksan Yemek okulunun açılışı  İzmir'in duayen şeflerinden Nevzat Usta ile gerçekleşti .
 
 

 
İzmir yemek blogu yazarları olarak ben ve arkadaşlarım bu güzel açılışa davetliydik.

Açılış kokteylindeki nefis ikramlardan sonra kursiyerler için özenle ve titizlikle hazırlanmış uygulama atölyesine geçtik.

Tepekule Catering 'in usta şefleri Binali Yılmaz ve Abdullah Yavuz eşliğinde ;

Etli Kirde


Haşlama Ege Otları

 

Pastırmalı Mücver


 

Sütlü Kadayıf




 pişirdik .

Pişirdiğimiz yemekleri afiyetle yedek ve katılım belgelerimizi Sevgili Derya İzgiş'ten aldık .Bu güzel kurs için , Şef Binali Yılmaz ve Abdullah Yavuza , Sevgili Derya İzgiş'e çok teşekkür ederim.

3 yorum:

  1. Usta şeflerden yeni tarifler öğrenmek,hep birlikte yemekler yapıp,yemek güzeldi :) Yeni etkinliklerde birlikte olmak umuduyla,sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. sunadan denemeler6 Nisan 2014 09:03

    Çok keyifli ve öğretici bi etkinlikti

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel bir etkinlikti .Nicelerinde buluşmak uzere.

    YanıtlaSil

Sayfalar